top of page
Foto van schrijverPeter Roodnat

Ibdie

Ik ben Ibdie, 32 jaar oud en een trotse vader. Naarmate ik ouder werd en een ongezonde levensstijl leidde, kreeg ik last van overgewicht en een slechte conditie. Dit gooide ik om door anderhalf jaar geleden mezelf in te schrijven bij Snap Fitness.



Omdat ik niets wist over voeding en fitness, besloot ik een pakket te nemen bij Max. We hadden een gesprek waarin we een doel hadden vastgesteld. Die doel heb ik met vlag en wimpel gehaald.  Ik ben 15 kilo kwijt geraakt in 4 maanden tijd. Inmiddels helpt Max mij bij de leanbulk periode waarin we zoveel mogelijk spiermassa proberen aan te zetten en door hard te blijven trainen en weer wat meer te eten.

Max is een deskundige op het gebied van voeding en fitness. Ik heb enorm blij dat ik meteen Personal Training kreeg van max en om die reden ook meteen goed kon beginnen aan het behalen van mijn doel. Hij haalde het beste in me naar boven en dat merkte ik ook wanneer ik alleen trainde of een training van Max kreeg. Alleen train je vaak in je comfort zone maar de training met Max zorgde ervoor dat ik net iets harder ging. Elke training leerde ik weer iets nieuws.

Ik train nu anderhalf jaar en krijg tot op de dag van vandaag personal training. Hij motiveert mij enorm en sleept je goed door de workouts heen op dagen dat het wat minder vanzelf gaat.  

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page