top of page
Foto van schrijverPeter Roodnat

Meting

Meten is weten!



Het gewicht dat de doorsnee weegschaal aangeeft omvat lang niet genoeg informatie. ‘Wat is een goed gewicht voor mijn lengte?’ hoor ik vaak. Dat varieert per persoon en de interpretatie van wat  ‘goed’ is. Wil je simpelweg gezond zijn, buikspieren zichtbaar krijgen, of het maximale uit je lichaam halen? Het belangrijkste is dat jij tevreden gaat zijn over je eigen lichaam. Wegen & meten helpt bij het bereiken van jouw doel.

Een weging en meting bestaat uit een vetpercentage meting volgens twee verschillende methodes, omtrekken van het lichaam worden gemeten en er worden indien gewenst foto’s gemaakt. Het zorgt ervoor dat progressie wordt gemonitord, zo blijven wij on track.

Een lichaam verandert van dag tot dag maar weinig, maar kleine verschillen van dag tot dag leiden tot mooie transformaties. Jijzelf, ziet dit vaak niet. Op dagen dat je het wat moeilijker hebt kun je terugkijken naar de ‘oude jij’ en toch feitelijk zien dat je wel degelijk progressie boekt! Het is Cliché, maar waar: meten is weten.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page