Over Max Kartner

Mijn naam is Max en mijn grote passie is mensen fit maken! Heb jij een sportief doel voor ogen, maar je weet niet hoe dit te verwezenlijken? Samen kunnen wij jouw doel bereiken!

Sport is altijd al een passie van mij geweest en vanaf jonge leeftijd heb ik mountainbike clinics gegeven, gevoetbald en judo beoefend. Inmiddels ben ik 25 jaar en super Fit. Fit zijn is in mijn ogen sterk zijn, een goede conditie hebben én door de dag heen energie hebben om te doen wat je moet doen én wat je leuk vindt.

Ben ik altijd Fit geweest? Nee, om fit te zijn is goed eten net zo belangrijk als sporten. Ik was 17 jaar, bijna elke dag in de sportschool, deed mijn cardio maar ik at simpelweg veel te veel. Er kwam een punt waarop de weegschaal 94 kilo aangaf en toen kwam de 100 kilo mij te dicht in de buurt. Erg veel als je bedenkt dat ik 1.78 lang ben. Tijd voor verandering dus! In 4 maanden tijd verloor ik meer dan 15 kilo. De weg er naar toe was verassend genoeg makkelijker dan gedacht. Ik hield mijn voeding bij, maakte progressiefoto’s, maar wat mij het meeste hielp was de verandering in de spiegel die elke week zichtbaar was. Ik kreeg meer en meer positieve opmerkingen van mensen in mijn omgeving en dat gaf mij een enorme boost.

Nu, bijna 10 jaar later sta ik nog steeds met dezelfde passie in de sportschool en krijg ik energie van het delen van mijn kennis om zo klanten (al noem ik het liever vrienden) te helpen hun droomlichaam of doel te behalen.

Wat mij onderscheidt van de meeste mensen is consistentie. Dit heb ik door de jaren heen bereikt door plezier te hebben in de sportschool & flexibel om te gaan met voeding. Mede daardoor ben ik één van de weinige die altíjd fit is.

Heb ik nooit tegenslagen gehad? Zeker wel; vaak zelfs! Een flinke val met de mountainbike zorgde ervoor dat ik een jaar lang niet mijn volledige lichaam heb kunnen trainen en tot op heden functioneert mijn schouder niet optimaal. Op zo’n moment kun je jezelf zielig gaan vinden, of juist denken wat je wél kan doen. Ik hou er niet van om de slachtoffer rol aan te nemen. Shit happens, maar hoe je er mee omgaat is aan jou ZELF. Denk in mogelijkheden en je zult verstelt staan wat het je brengt.

Ik ben Max en dit is mijn verhaal, heb je dit gelezen en ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Met inmiddels 10 jaar fitness ervaring weet ik wat niet en wat juist wel werkt.

Contact

Neem contact met me op en we kijken samen hoe we je het beste kunnen helpen!