Xavier

Winnaar transformatie challenge

xavier-voor-1 xavier-na-chest-1
xavier-voor-rug xavier-na-rug
xavier-voor-1 xavier-na-chest-1

Door het Corona virus ben ik een maand gestopt met trainen, tot dat ik getipt ben door een vriend (Sjors) om trainingen bij Max te gaan volgen. Voordat ik bij Max personal training begon trainde ik al een aantal jaren in de sportschool. Ik trainde zelfs 4 tot 5 keer in de week. Echter, ik was op een punt beland dat ik geen tot weinig progressie meer boekte.

De hulp die Max aanbied op gebied van voeding heeft mij over de streep getrokken om een proeftraining te nemen. De eerste training viel enorm zwaar, dit kwam omdat ik opeens bepaalde oefeningen net iets anders moest uitvoeren. Al gelijk was mij duidelijk dat Max veel verstand heeft van fitness en krachttraining. Tevens is hij erg fijn in de omgang, ook zeker niet onbelangrijk.

De eerste weken stonden in het teken van vorm verbeteren en mijn voeding op orde krijgen. Met als gevolg vooruitgang in kracht en een beter uithoudingsvermogen. Zelfs mijn onderrug klachten waarin ik voorheen last van had begonnen minder te worden door de correcte uitvoering van de oefeningen.

Iedereen heeft wel eens een mindere week, waarin het volgen van een eetschema erg lastig is. Ik ben altijd open en transparant geweest. Op momenten als deze denkt Max met je mee. Toen ik dit aankaartte heeft Max dezelfde dag nog het schema aangepast zodat het wel haalbaar was voor me. Het meedenken en zijn proactieve en betrokken houding hebben mij dan ook enorm geholpen.

De zogenaamde compound oefeningen zoals de squat, bankdruk en deadlift konden technisch nog beter uitgevoerd worden. Hier heb ik grote stappen gezet de eerste maand, waardoor in week 5 tot en met 12 de trainingen nog intensiever werden en Max mij enorm hard heeft laten trainen op een fijne manier.

Samengevat, Ik ben letterlijk weer van de bank afgekomen en in 12 weken zelfs in mijn beste shape ooit geraakt! 12 weken lang drie keer per week met Max PT, gezonde voeding en support daar waar nodig heeft dit mogelijk gemaakt. Max is écht een aanrader. Ongeacht je begin situatie of niveau, ik weet zeker dat je bij Get Fit by Max verder komt dan alleen.

Max, bedankt voor je hulp en begeleiding. Zonder jou was ik niet waar ik nu ben. Hier stopt het niet, we blijven samen trainen en gaan werken aan een nieuw doel. De komen 8 weken ga ik mij focussen op een zogenaamde ‘lean bulk’. Ook met hulp van Get Fit by Max natuurlijk!